Fotografie: Theo Gelissen

Gisteren was de laatste wedstrijddag van de Toma Cycles Cup voor seizoen 2018. Met Sittard (Watersley) zijn we op de zelfde locatie als vorige week echter wel met een heel ander parcours om te rijden. Alhoewel ik zelf niet gereden heb ben ik wel even gaan kijken en kan beamen dat het een heel zwaar parcours was dat door de regen nog eens extra zwaar geworden was. Elke renner die over de streep kwam zat van top tot teen onder de modder zoals ook te zien is op de foto’s bij dit artikel.

Ik hoop dat jullie het leuk hebben gevonden. Dank aan iedereen die aanwezig is geweest, zowel deze als de overige wedstrijden!

De uitslagen van vandaag:

In Blok 1A, bij de Vrouwen, was het LOTTE JACOBS die haar 3de overwinning mocht noteren. Bij de Nieuwelingen/Junioren CC was het LUKAS VAN DER VLEUTEN die de sterkste was en zijn 2de overwinning liet optekenen terwijl bij de Nieuwelingen/Junioren MTB BRAM VAN EIJSDEN voor de 3de keer als eerste over de meet kwam.

In Blok 1B, Jeugd 3, was het FYNN BRANDS die zijn 4de overwinning van dit seizoen pakte.

In Blok 2 was het, bij de Mannen CC, BAS VAN DER KOOIJ die voor de 2de keer de overwinning pakte terwijl bij de Masters CC EDWIN RAATS alweer zijn 16de overwinning mocht noteren. Hiermee heeft hij wederom een 100% score behaald, proficiat Edwin!

In Blok 3A, Jeugd 1, was het ZJUUL MOESKOPS die voor de 7de keer dit seizoen de overwinning mee naar huis nam.

In Blok 3B, Jeugd 2, was het MIKA BRANDS die de 12de overwinning van het seizoen mocht noteren. Op 4 wedstrijden na alles gewonnen! Knap gedaan Mika!

In Blok 4, het laatste blok, komen de MTB’ers aan bod. Bij de Mannen MTB was het STEF HENDRIKS die de overwinning pakt, zijn 1ste. Bij de Masters MTB was het MARK RONGEN (50+) die voor de 1ste keer als eerste over de finish kwam.

Jeugd 1
1e ZJUUL MOESKOPS
2e THIJMEN HENDRIKX
3e KAY VAN ELDONK
Jeugd 2
1e MIKA BRANDS
2e MATTEO VANDEN WIJNGAERT
3e QUINN SCHMITZ
Jeugd 3
1e FYNN BRANDS
2e SVERRE VAN LEE
3e MAX RIJVERS
Nwl/Jnr CC
1e LUKAS VAN DER VLEUTEN
2e MIEL STORMS
3e DAAN HONDERDORS
Nwl/Jnr MTB
1e BRAM VAN EIJSDEN
2e SJOERD VAN DE MORTEL
3e TIM JANSSEN
Vrouwen
1e LOTTE JACOBS
2e REBECCA GROSS
3e TAMARA JANSSEN
Mannen Cyclocross
1e BAS VAN DER KOOIJ
2e JOEP KEIJSERS
3e LUUK MUGGLETON
Masters Cyclocross
1e EDWIN RAATS
2e STEFAN GANSER
3e JOHN KEULERS
Mannen MTB
1e STEF HENDRIKS
2e TOM PEETERS
3e GUUS OPSTALS
Masters MTB
1e MARK RONGEN (50+)
2e DANIEL DORSIC
3e JURGEN SZREK