Fotografie: Theo Gelissen

Op zondag 21 januari was het alweer tijd voor de voorlaatste wedstrijd in de Toma Cycles Cup voor seizoen 2018. Volgens de originele kalender zou deze in Landgraaf zijn echter door onvoorziene omstandigheden kon dat niet doorgaan. Gelukkig was er de mogelijkheid om uit te wijken naar Sittard (Watersley) waardoor er toch een wedstrijd verreden kon worden.

Aangezien ik zelf niet aanwezig ben geweest kan ik weinig zeggen over het parcours maar als ik facebook mag geloven heeft het parcours de gemoederen aardig bezig gehouden. Voor de een te pittig voor de andere ook weer een persoonlijke overwinning door toch te starten en uit te rijden. Ik denk dat we hoe dan ook blij moeten zijn dat er elke week weer vele mensen zijn die hun tijd op offeren om een parcours te bouwen (en dan heb ik het nog niet over de vele weken van voorbereiding want de meesten zien alleen de dag zelf). 

De uitslagen van vandaag:

In Blok 1A, bij de Vrouwen, was het ANOUK REEN die haar 4de overwinning mocht noteren. Bij de Nieuwelingen/Junioren CC was het GLENN VAN DER LEIJ die de sterkste was en zijn 2de overwinning liet optekenen terwijl bij de Nieuwelingen/Junioren MTB TOM PEETERS voor de 4de keer als eerste over de meet kwam.

In Blok 1B, Jeugd 3, was het FYNN BRANDS die zijn 3de overwinning van dit seizoen pakte.

In Blok 2 was het, bij de Mannen CC, BAS VAN DER KOOIJ die voor de 1ste keer de overwinning pakte terwijl bij de Masters CC EDWIN RAATS alweer zijn 15de overwinning mocht noteren. Wint hij de laatste wedstrijd ook dat heeft hij ook dit jaar weer de volle buit.

In Blok 3A, Jeugd 1, was het KAY VAN ELDONK die voor de 6de keer dit seizoen de overwinning mee naar huis nam.

In Blok 3B, Jeugd 2, was het MIKA BRANDS die de 11de overwinning van het seizoen mocht noteren.

In Blok 4, het laatste blok, komen de MTB’ers aan bod. Bij de Mannen MTB was het BAS PETERS die de overwinning pakt, zijn 3de. Bij de Masters MTB was het JIMMY TIELENS die voor de 1ste keer als eerste over de finish kwam.

Jeugd 1
1e KAY VAN ELDONK
2e KOEN ZEELEN
3e BEN JANDREY
Jeugd 2
1e MIKA BRANDS
2e TIM VAN DE VEN
3e JIP SCHOUREN
Jeugd 3
1e FYNN BRANDS
2e ZANDER TIELENS
3e MAX RIJVERS
Nwl/Jnr CC
1e GLENN VAN DER LEIJ
2e JENS VAN KORVEN
3e DANN GOBBELS
Nwl/Jnr MTB
1e TOM PEETERS
2e TIM JANSSEN
3e FREEK BOUTEN
Vrouwen
1e ANOUK REEN
2e TAMARA JANSSEN
3e BRITTA RUMMLER
Mannen Cyclocross
1e BAS VAN DER KOOIJ
2e NIELS VERBRUGGEN
3e LUUK NISSEN
Masters Cyclocross
1e EDWIN RAATS
2e STEFAN GANSER
3e ARNO BOUTEN
Mannen MTB
1e BAS PETERS
2e KJELL VAN DEN BOOGERT
3e ERWIN BAKKER
Masters MTB
1e JIMMY TIELENS
2e KRIS DE NEF
3e JACQUES COX (50+)