Afgelopen zondag, 23 oktober 2016 werd de 4de wedstrijd van de Jos Feron Cup verreden. Net als vorig jaar was het behoorlijk fris met in de ochtend 2 a 3 graden.

Het parcours? In eerste instantie lijkt het allemaal mee te vallen en ziet het er niet uit als een onmogelijk parcours. Echter na de eerste keer inrijden blijkt toch dat het parcours wel wat technische vaardigheden verlangt. Veel korte, snelle bochten die elkaar snel opvolgden gecombineerd met een paar steile en een lange klim maakten het parcours toch uitdagender dan verwacht. Je technische vaardigheden werden flink op de proef gesteld en dat terwijl het dus nog droog was! Het lijkt een ware achtbaan.

Zoals altijd werd het parcours weer ingekort en aangepast voor de jeugd uit categorie 1 en 2. Echter voor hun bleef het ook een fikse uitdaging.

De uitslagen:

In Blok 1, bij de Vrouwen, was het FEMKE GEERIS die haar 2de overwinning mocht noteren. Bij de Nieuwelingen/Junioren CC was het JEROEN KILLAARS die de sterkste was en zijn 1ste overwinning liet optekenen terwijl bij de Nieuwelingen/Junioren MTB NOUD PEETERS voor de 1ste keer als eerste over de meet kwam.

In Blok 1A, Jeugd 3, was het DYLAN MEESSEN die zijn 1ste overwinning van dit seizoen pakte.

In Blok 2 was het, bij de Mannen CC, LUUK NISSEN die voor de 2de keer de overwinning pakte terwijl bij de Masters CC EDWIN RAATS alweer zijn 4de overwinning mocht noteren.

In Blok 3 met Jeugd 1 en 2 was het COLIN STRIK (Jeugd 2) die voor de 1ste keer dit seizoen de overwinning mee naar huis nam. Bij Jeugd 1 was het MIKA BRANDS die zijn 3de overwinning van het seizoen mocht noteren.

In Blok 4, het laatste blok, komen de MTB’ers aan bod. Bij de Mannen MTB was het EDWIN ARTS die de overwinning pakt, zijn 2de. Bij de Masters MTB was het PETER NIELEN die voor de 1ste keer als eerste over de finish kwam.

Hieronder de nummers 1, 2 en 3 van alle categorieën. Voor de volledige (en officiële) uitslag verwijs ik jullie weer graag naar de pagina uitslagen of hier.

Categorie Jeugd 1
1e plaats Mika Brands
2e plaats Willem Michiels
3e plaats Koen Sonnemans
Categorie Jeugd 2
1e plaats Colin Strik
2e plaats Finn Keunen
3e plaats Jelle van Berkel
Categorie Jeugd 3
1e plaats Dylan Meessen
2e plaats Tim Janssen
3e plaats Lieke Janssen
Categorie Nwl/Jnr CC
1e plaats Jeroen Killaars
2e plaats Luuk Muggleton
3e plaats Marten Hanegraaf
Categorie Nwl/Jnr MTB
1e plaats Noud Peeters
2e plaats Kevin Laning
3e plaats Finn Canton
Categorie Vrouwen
1e plaats Femke Geeris
2e plaats Anouk Reen
3e plaats Karin Uyl
Categorie Mannen Cyclocross
1e plaats Luuk Nissen
2e plaats Daan Bongers
3e plaats Christian Miessen
Categorie Masters Cyclocross
1e plaats Edwin Raats
2e plaats Rene Kuhlmann
3e plaats Francis Penders
Categorie Mannen MTB
1e plaats Edwin Arts
2e plaats Gody Jacobs
3e plaats Jeroen Dekker
Categorie Masters MTB
1e plaats Peter Nielen
2e plaats Harrie Peeters
3e plaats Arno Bouten

PS: Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven voor ALLE WEDSTRIJDEN. Dus heb je vandaag nog op een daginschrijving meegedaan en besloten om (bijna) alle wedstrijden te gaan rijden? Dan is het zeker de moeite waard om je nog aan te melden voor ALLE WEDSTRIJDEN.