Zondag, 18 december 2016 was het tijd voor alweer de 12de wedstrijd in de Jos Feron cup. Traditioneel een relatief vlak maar technisch parcours dat begint met een klim waarna de renners direct rechts het bos in gaan. In het bos volgen diverse uitdagingen zoals een paar korte, steile klimmetjes of een half-pipe achtige stukje parcours dat door velen alleen maar lopend volbracht werd. Speciaal voor de Heren en Masters CC waren er nog wat balken op het parcours neergelegd.

Voor Jeugd 1 en 2 was er zoals gewoonlijk weer een kleiner parcours. Maar ook zij mochten de klim aan het begin van het parcours een aantal keren op fietsen waarna ze het bos in verdwenen.

De uitslagen:

In Blok 1, bij de Vrouwen, was het FEMKE GEERIS die haar 4de overwinning mocht noteren. Bij de Nieuwelingen/Junioren CC was het LUUK MUGGLETON die de sterkste was en zijn 2de overwinning liet optekenen terwijl bij de Nieuwelingen/Junioren MTB NOUD PEETERS voor de 3de keer als eerste over de meet kwam.

In Blok 1A, Jeugd 3, was het JAN HABERMANN die zijn 2de overwinning van dit seizoen pakte.

In Blok 2 was het, bij de Mannen CC, LUUK NISSEN die voor de 8ste keer de overwinning pakte terwijl bij de Masters CC LEON CRIENEN zijn 1ste overwinning mocht noteren.

In Blok 3 met Jeugd 1 en 2 was het FREEK BOUTEN (Jeugd 2) die voor de 4de keer dit seizoen de overwinning mee naar huis nam. Bij Jeugd 1 was het MIKA BRANDS die zijn 11de overwinning van het seizoen mocht noteren.

In Blok 4, het laatste blok, komen de MTB’ers aan bod. Bij de Mannen MTB was het EDWIN ARTS die de overwinning pakt, zijn ??de. Bij de Masters MTB was het ARNO BOUTEN die voor de ??ste keer als eerste over de finish kwam.

Hieronder de nummers 1, 2 en 3 van alle categorieën. Voor de volledige (en officiële) uitslag verwijs ik jullie weer graag naar de pagina uitslagen of hier.

Categorie Jeugd 1
1e plaats Mika Brands
2e plaats Willem Michiels
3e plaats Remco Smits
Categorie Jeugd 2
1e plaats Freek Bouten
2e plaats Finn Keunen
3e plaats Max Rijvers
Categorie Jeugd 3
1e plaats Jan Habermann
2e plaats Dann Gobbels
3e plaats Dylan Meessen
Categorie Nwl/Jnr CC
1e plaats Luuk Muggleton
2e plaats Jeroen Killaars
3e plaats Tim Neffgen
Categorie Nwl/Jnr MTB
1e plaats Noud Peeters
2e plaats Primo Arets
3e plaats Kevin Laning
Categorie Vrouwen
1e plaats Femke Geeris
2e plaats Pien Limpens
3e plaats Lieke Janssen
Categorie Mannen Cyclocross
1e plaats Luuk Nissen
2e plaats Peter van den Heuvel
3e plaats Mike Verhoeven
Categorie Masters Cyclocross
1e plaats Leon Crienen
2e plaats Martin Neffgen
3e plaats Francis Penders
Categorie Mannen MTB
1e plaats Edwin Arts
2e plaats Mitch Groot
3e plaats Fabio Porco
Categorie Masters MTB
1e plaats Arno Bouten
2e plaats Stephan Lotz
3e plaats Peter Meerburg