Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Aangepast programma:

Blok Tijd Categorie Duur
9:00 tot 10:00 Inrijden Blok 1 en Blok 2.
Blok 1 10:00 tot 10:40 Nieuwelingen/Junioren Cyclocross 40 min.
Blok 1 10:01 tot 10:40 Vrouwen 39 min.
Blok 1 10:02 tot 10:40 Jeugd 3 38 min.
Blok 2 11:00 tot 11:50 Mannen Cyclocross 50 min.
Blok 2 11:02 tot 11:50 Masters Cyclocross 48 min.
12:00 tot 12:30 Prijsuitreiking Blok1 en Blok2.
12:00 tot 12:40 Inrijden Jeugd.
Blok 3A 12:45 tot 13:10 Jeugd 2 15 min.
Blok 3B 13:15 tot 13:30 Jeugd 1 15 min.
13:30 tot 14:00 Inrijden MTB.
Blok 4 14:00 tot 15:00 Mannen MTB 60 min.
Blok 4 14:01 tot 15:00 Masters MTB 59 min.
Blok 4 14:02 tot 14:47 Nieuwelingen/Junioren MTB 45 min.
15:00 tot 15:30 Prijsuitreiking Jeugd 1 en 2 en MTB.